Výborné výkony na Slovenskom pohári v Banskej Bystrici

Usporiadateľ UMB B. Bystrica vo vynovenej športovej hale pripravil veľmi pekné preteky pre najmenších až po najstarších gymnastov.
Naši chlapci zo Slávie UK Bratislava cvičili veľmi dobre a opäť si na Slovenskom pohári v športovej gymnastike vybojovali popredné umiestnenia. V najmladšej kategórii zvíťazil Janko Poprocký pred Samkom Piaseckým, na 3. mieste skončil Paľko Poprocký a na 4. mieste Tomáš Kubík.
Medzi staršími žiakmi v “A” kategórii si výbornými výkonmi na všetkých náradiach vybojoval 1. miesto Michal Zubrík pred svojim oddielovým kolegom Simonom Bohunickým. Na 4. mieste skončil stále sa zlepšujúci Samuel Šebesta.
Medzi juniormi výborne cvičil Igor Takáč (1. miesto) a Samuel Potančok (2. miesto), keď po bezchybnom výkone dosiahli svoje bodové maxima a dostali sa cez 76. bodov, čím si aj splnili nominačné kritéria na prestížne preteky, Európsky Olympijsky festival mládeže. Na 3. mieste po dobrých výkonoch skončil Jakub Vaško, ktorý je len prvý rok v tejto kategórii. Na 4. mieste skončil Adam Vranay, ktorý sa pripravuje od februára v Gymnastickom centre v Bratislave (z Gymnastik Košice).
V seniorskej kategórii po veľmi dobrom výkone zvíťazil ešte len prvý rok v tejto kategórii Ivan Vargovský, ktorý zacvičil výborné prostné, preskok a kruhy.

Chlapci a tréneri, veľmi GRATULUJEME a prajeme veľa síl v ďalšej príprave.




Komentovať článok