Veľmi cenná medaila - Barbora Mokošová zvíťazila na bradlách

Po skvelom sobotňajšom viacboji na medzinárodných Majstrovstvách Slovenska, kde skončila Barbora Mokošová v silnej medzinárodnej konkurencii (medailistky z OH, MS, ME, ….) so ziskom 52,750 b. na skvelom 3. mieste a splnila si limit SGF na septembrové Majstrovstvá sveta postúpila i do nedeľňajších finálových bojov na náradiach.
Vo finále po skvelom výkone, perfektne zacvičenou zostavou na bradlách Barbora zvíťazila pred Ruskými gymnastickými hviezdami, úspešnými reprezentantkami a medailistkami zo svetových podujatí Annou Pavlovou, Kristinou Yaroshenko a ďalšími. Na prostných skončila na výbornom 3. mieste, na kladine a preskoku bola 4-tá.
Na Majstrovstvách Slovenskej republiky Bára získala všetky seniorské tituly na rok 2013, teda Titul Majsterka SR vo viacboji, na preskoku, bradlách, kladine a prostných.

Barča, len tak ďalej, veľmi Ti GRATULUJEME a prajeme veľa úspechov na gymnastických podujatiach a samozrejme i v osobnom živote.

Pred MM SR sa uskutočnili preteky 45. Ročník súťaže o “Pohár starobylej Trnavy“, ktorého sa zúčastnili aj naše dve žiačky: Viktória Čerňanská, ktorá v štartovom poli 28 pretekárok zo 7 krajín obsadila 14. miesto a Tamara Korenačková  26. miesto. Ako družstvo skončili na 9. mieste. Obe dievčatá prešli  celým 4-bojom bez pádu a  bez väčších zaváhaní.


Ešte pár fotografií z podujatia od profi. fotografa P. Uhrina
http://www.fotosport.sk/gymnastika/



Komentovať článok