Výborné výkony a zbierka medailí zo Slovinska

V slovinskom Maribore na medzinárodných pretekoch “50. ročník Šalamúnov memoriál” (19.-21. 10. 2017) predviedli naše dievčatá i chlapci výborné výkony.
V kategórii senioriek sa Ema Kuklovská umiestnila v 4-boji na 6.mieste a vybojovala si 2. finále. Na bradlách sa umiestnila na 6. a na prostných na 7. mieste. V prostných predviedla nádhernú choreografiu, čím upútala nielen divákov, ale aj rozhodkyne.

V kategórii junioriek po skvelých výkonoch obsadila Karolína Takáčová vo viacboji veľmi pekné 2. miesto. K striebornej medaile zo 4-boja pridala ešte zlato na bradlách, bronz na kladine a v prostných obsadila 6.miesto.

V mládežníckej kategórii predviedli ďalšie naše dievčatá slušné výkony a obsadili nasledovné umiestnenia: 7. miesto Surmanová Sára, 9. miesto Balcová Adela a 32. miesto po nezdare na bradlách Bartalová Kristína.

V najmladšej kategórii detí obsadilo naše trio Baničová Sofia 6. miesto, Šimašková Simona 8. miesto a Švecová Andrea 17.miesto. Spomínané dievčatá, ako družstvo stáli na bronzovom stupienku.

Matej Nemčovič po veľmi peknom výkone na všetkých náradiach medzi “Staršími žiakmi” získal výborné 2. miesto.

Samuel Piasecký ml., ktorý sa zúčastnil prvýkrát takéhoto veľkého podujatia sa medzinárodnej konkurencie nezľakol a po vzore svojho úspešného otca si výbornými výkonmi v kategórii “Mladší žiaci” vybojoval 2. miesto vo viacboji.

Všetkým dievčatám srdečne gratulujeme k dosiahnutým výsledkom a kolektívu trénerov ďakujeme za dobre odvedenú prácu a samozrejme rozhodkyniam za skvelé rozhodovanie.
N. Miklošová



Komentovať článok