Medaile pre naše diavčatá na začiatku jesennej sezóny

Cez víkend sa uskutočnilo 2. kolo Slovenského pohára v Nových Zámkoch. V piatok pretekali všetky A kategórie, kde nás zastupovalo 7 dievčat.

V seniorkách si výborne počínala Emka Kuklovská a získala striebornú medailu. Po veľmi pekných výkonoch zvíťazila v kategórii junioriek Kajka Takáčová. V kategórii starších žiačok, s viacerými nezdarmi na kladine a bradlách, obsadila Sárka Surmanová  3. miesto. Rovnako nezdary na kladine a bradlách mala aj Adelka Balcová, ktorá sa umiestnila na 5. mieste, napriek tomu si zaslúži pochvalu, lebo zaradila veľké množstvo nových prvkov, ktoré treba ešte stabilizovať. V kategórii mladších žiačok, po výborných výkonoch, zvíťazila Andrejka Švecová, striebro získala Sofinka Baňovičová a 4. miesto obsadila Simonka Šimašková.

V B kategóriách pretekalo za náš klub 8 pretekárok. V starších žiačkach 6. priečku obsadila Kristínka Bartalová. V mladších žiačkach zvíťazila a zlato si odniesla Vivinka Kállay a bronz Miška Deáková. V rovnakej kategórii skončila 5. Bianka Vrábková a 6. Vikinka Vavrová.

Na skusoch boli aj naše najmladšie gymnastky, ktoré 1.x štartovali na takýchto pretekoch a umiestnili sa nasledovne – 10. Lenka Ďurovičová, 11. Chiarka Barlíková a 13. Julka Dubovská.

Všetkým dievčatám srdečne gratulujeme za predvedené výkony a získané umiestnenia. Kolektívu trénerov patrí poďakovanie za kvalitnú prípravu dievčat a rovnako rozhodkyniam za ich neľahké rozhodovanie.
N. Miklošová



Komentovať článok