Mokošová a Michňák výborne vo World Challenge Cup Ranking 2017

Barbora Mokošová po výborných výsledkoch na pretekoch Svetového pohára v sezóne 2017 obsadila vo World Challenge Cup Ranking 2017 FIG vynikajúce 2. miesto na bradlách, 2. miesto na prostných a 4. miesto na kladine. K tomuto veľmi cennému a skvelému umiestneniu jej pomohli výborné výkony aj na posledných dvoch kolách Svetového pohára, keď v Szombathely získala 5. miesto na bradlách a 5. miesto na prostných. Vo výborných výkonoch pokračovala aj na minulotýždňovom poslednom kole Svetového pohára v Paríži, kde si v silnej konkurencii vybojovala cenné 6. miesto na bradlách a 10. miesto na prostných.

Slavo Michňák si po vydarenej sezóne vo Svetovom rebríčku vybojoval výborné 3. miesto na koni, keď získaval cenné body aj za umiestnenia v Szombathely (skvelé 4. miesto) a na Svetovom pohári v Paríži (7. miesto).

Obaja naši pretekári podávali veľmi dobré a vyrovnané výkony počas celého roku 2017 a ich umiestnenia v celkovom hodnotení World Challenge Cup Ranking 2017 sú najlepšie v ich doterajšej kariére.

GRATULUJEME



Komentovať článok