Vynikajúci výsledok: Igor Takáč 11. miesto na OH mládeže, Nanjing, Čína

Igor Takáč s trénerom Jožkom Konečným dosiahli to, po čom ostatní len snívajú. Skvelým výkonom z MEJ (Sofia) sa kvalifikoval na YOG (OH mládeže), kde ešte zlepšeným osobným maximom a výborným výkonom v kvalifikácii sa prebojoval do finále medzi najlepších “juniorských viacbojárov sveta”. A vo finále sa ešte neuveriteľným spôsobom zlepšil o neskutočný jeden bod a posunul sa na úžasné 11. miesto.
Jeho vynikajúce výkony na OH mládeže:
11. miesto kruhy
12. miesto kôň
15. miesto kvalifikácia - viacboj
11. miesto finále - viacboj

Igiho osobné maximum posunuté na neuveriteľných  78, 250

Igor, Jožko, Luboš, veľmi Vám GRATULUJEME a fandíme do ďalšej prípravy na OH dospelých Rio 2016

Gratulujeme a zároveň ďakujeme aj jeho skvelým rodičom, ktorí  prispôsobili celý rodinný život, aby ich deti mohli vrcholovo športovať.

Ak si chcete pozrieť Igiho skvelé výkony, nech sa páči:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLCmcaPXi0QRFLCKtsiyvEj6oAbr7vCXyG

Píše Luboš Rupčík (priamo z Nanjing):
Neviem ako mám začať opisovať dnešný deň, ale to ako som povedal že neuveriteľné sa stalo skutočnosťou po kvalifikácii, tak teraz je to úplné šialené. Igor po asi nadgalaktickom výkone, keď zacvičil všetko neuveriteľne výborne a obsadil na “OH Mládeže”  skvelé 11.miesto so ziskom 78.25, keď svoje maximum z kvalifikácie prekonal o jeden bod.

BRAVO IGOR, BRAVO JOŽKO, BRAVO VŠETCI …..

Tréner Jožko s Igorom Vám všetkým ďakujú za obrovskú podporu počas celých OHM. Teraz nastal čas pre Igora dokonale si užiť OHM v celej kráse. S cieľom s ktorým sem Igor prišiel sa zmenil na neuveriteľný zážitok.
Pozdravujeme Vás (Luboš, Jožibáči, Igor)



Komentovať článok