Barbora Mokošová, 19. miesto na Majstrovstvách Európy

Mnohí, ktorí si prečítali že Bára skončila na 19. mieste na Majstrovstvách Európy v Sofii si povedia, hm, 19. miesto, nič moc.
No všetci, ktorí poznajú gymnastiku, obrovskú konkurenciu na ME, podmienky a podporu v iných gymnastických štátoch si povedia že je to dosť dobrý výsledok.
A tí, ktorí vedia, čo všetko Bára musela preskákať za posledné obdobie si povedia, že je skvelá bojovníčka a výborná gymnastka a jej 19. miesto a viac ako 50 bodov na ME je skoro ako malý zázrak.
Barča mala ešte v decembri, tesne pred Vianocami 2013 sadru na nohe, koncom januára 2014 sa jej zranenie pri nešťastnom páde z kladiny obnovilo, koncom marca opäť na kladine nešťastný pád a zranenie, a aby toho ešte nebolo dosť, pár dní pred ME pri nechytenom “Tkačevovi” na bradlách úraz lakťa. O modrinách, mozoľoch, únave, obrovských tréningových hodinách, premáhaní, školských povinnostiach netreba už ani hovoriť.

Barborka, veľmi Ti GRATULUJEME, si skvelá, prajeme ešte veľa - veľa síl do ďalších tréningov a tešíme sa na tvoje gymnastické výkony. Bodaj by sme mali na Slovensku viac takýchto “bojovníčok”.



Komentovať článok