Tituly “Majster Slovenska” pre našich chalanov

V telocvični Gymnastického centra zorganizoval Gym. oddiel TJ Slávia UK Bratislava v spolupráci so SGF M SR 2013. Gymnasti z celého Slovenska predviedli vo všetkých vekových kategóriách výborné výkony a najlepší si vybojovali titul “Najlepší gymnasta SR za rok 2013″.
O šampionáte môžeme jednoducho skonštatovať, že gymnastické výkony boli výborné (viacerí gymnasti si splnili limit SGF na ME a MEJ 2014), preteky a vyhlásenie výsledkov prebehli bez akýchkoľvek problémov. Diváci vytvorili výbornú atmosféru, občerstvenie, príprava telocvične a náradie boli na dobrej úrovni, novinári a TV všetko zdokumentovali.

link na RTVS (cca. 15 min 40 sec):
http://www.rtvs.sk/tv.programmes.detail/archive/15?date=30.11.2013

link na TA3:
http://www.ta3.com/clanok/1031237/gymnasti-maju-sancu-ist-na-me-ako-druzstvo.html

Výborný výkon predviedol S. Piasecký, ktorému konkuroval S. Michňák (výbornou zostavou na koni si spravil osobné maximum). I. Vargovský sa po prvýkrát dostal cez 80. bodov pričom výborne odskákal prostné a preskok. V juniorskej kategórii sa vracia I. Takáč do skvelej formy, keď po výborných výkonoch zvíťazil vo viacboji a na všetkých náradiach. S. Potančok po slabšej príprave na MSR spôsobenej dlhodobými bolesťami ramena predviedol dobrú zostavu na koni. Mladý S. Bohunický po dobre odcvičenom 12. boji (povinné + voľné zostavy) zaslúžene zvíťazil, milo prekvapil 3. miestom S. Šebesta. Dobrý výkon a “chlapský postoj k pretekom” (cez zranenie a bolesť) predviedol M. Zubrík.

Za ozaj vydarený šampionát si dovoľujeme veľmi pekne poďakovať všetkým zúčastneným, rodičom a partnerom, ktorí nám veľmi pomohli s prípravou, vecnými cenami a pozornosťami pre pretekárov.

Výsledky: msr_ba-30112013.xls

Foto: P. Simonides



Komentovať článok