Naši skvelí chlapi v najväčšej vodnej show na svete

Pred pár rokmi výborní reprezentanti v športovej gymnastike, no teraz skvelí herci vo veľkolepej show, ktorá sa považuje za najväčšiu vodnú show na svete. Volá sa “The House Of Dancing Water” a tí, ktorí ju videli vravia, že je famózna, neuveriteľná, úžasná, dokonalá, proste najlepšia na svete. Tvorcom je režisér Franco Dragone a do “toptímu”, ktorý si tento fenomenálny tvorca vybral patria aj naši skvelí chalani Ján Petrovič (najsilnejší zo silných), Martin Sák (najodvážnejší z odvážnych) a najnovšie už aj Richard Kemko (najveselší z veselých).

Celé to začalo pred mnohými rokmi tvrdej gymnastickej prípravy v gymnastickom oddiely TJ Slávia UK Bratislava, neskôr prišli veľké preteky (ME, MS, …), veľa úspechov, no samozrejme aj nejaké tie nezdary, sklamania. Veľké preteky a gymnastické pódia neskôr zamenili za vystúpenia v športovej akrobacii, štúdium na vysokej škole. No najdôležitejšie je, že chalani, ktorí tvorili skvelú partiu stále navštevovali gymnastickú halu (Saki nás prišiel pozrieť aj s rodinkou pred pár dňami do novej gym. haly v BA, Riči nás prišiel pozrieť na Svet. pohári počas svojho kempu v Belgicku - foto), pomáhali ako tréneri, rozhodcovia, každý ako vedel. Neskôr prišla ponuka a ťažké rozhodovanie, čo s domovom, rodičmi, partiou, čo s ľuďmi, ktorí patrili dlhé obdobie k neoddeliteľnej časti ich životov. Výsledok je jasný: z niečoho žiť treba, zadarmo nič nie je, sme mladí, ideme do sveta. Po dlhých týždňoch veľmi náročných tréningov v Belgicku boli vybratí a odcestovali do dejiska show, do ďalekého “Mesta snov” v Macau, Čína.

Je skvelé, že títo naši “bojovníci” aj naďalej zúročujú túto veľmi náročnú a tvrdú prácu a živia sa tým, čo sa za celý svoj život od 5 - 6. rokov odriekania naučili.

Chalani, ste skvelí, držte sa a prajeme Vám veľa - veľa zdravia, nech sa môžete čo najdlhšie živiť tým, v čom ste super a čo Vás baví od malička.

Martin Zvalo + gym. kol.

Viac nájdete na:

http://www.youtube.com/watch?v=tiPMux8C87k

http://www.dragone.hk/#/onstage/shows/thehouseofdancingwater

www.thehouseofdancingwater.com




Komentovať článok