Medaile pre naše dievčatá z M SR

Cez víkend 1. decembra sa v Nových Zámkoch uskutočnili Majstrovstvá Slovenska v „B“ kategóriách, na ktorých sa zúčastnili aj naše pretekárky. Súťaž prebiehala v troch sledoch. V najmladších žiačkach si najlepšie počínala Chiara Barlíková, ktorá získala striebornú medailu s počtom bodov 44,933. V tesnom závese, na peknom 4. mieste, sa umiestnila Emka Šimašková, na 6. mieste Júlia Dubovská a hneď za ňou Sárka Urbanovičová. Dievčatká vzorne reprezentovali náš klub a verím, že do Nového roku si odnesú veľa chuti do tréningu.
V druhom slede sa predstavili naše mladšie žiačky, Vivien Kállay, Miška Deáková a Viktória Vavrová. Najlepšie si počínala Vivien, ktorá svojím výkonom vybojovala krásne 2. miesto. Tesne za ňou skončila Miška na peknom 4. mieste a Viki na 11. mieste.
Ako posledná sa predstavila Kristínka Bartalová v kategórii starších žiačok, ktorá vybojovala bronzovú priečku. Dievčatkám ako aj ich trénerom Nadi Miklošovej, Zuzane Zvalovej a Betke Potančokovej srdečne blahoželáme a ďakujeme za vzornú reprezentáciu.
J. Luptáková



Komentovať článok