Aj v roku 2017 Majstrovské tituly do Slávie UK Bratislava (2.–3.12.2017 Detva)

Naše žiačky ukončili tohoročnú sezónu  Majstrovstvami Slovenska v Detve, kde sa  Sárka Surmanová  v kategórii starších žiačok  “A” umiestnila na 2. mieste. V Slovenskom pohári za rok 2017 sa umiestnila v celkovom hodnotení na 3. mieste a rovnako na bronzovej pozícii stála na medzinárodných pretekoch  Memoriálu Žifčákovcov, kde nás reprezentovala ako jediná účastníčka z nášho klubu. Adelka Balcová sa pre chorobu MSR nezúčastnila, ale v SP za rok 2017 sa umiestnila na 5. mieste. 

V kategórii  mladších žiačok “A” zlatú medailu a titul Majsterky Slovenska získala Andrejka Švecová, rovnako si odniesla domov prvenstvo v celoročnom SP. Na 2. mieste a teda striebornú medailu si vybojovala Sofinka Baňovičová a taktiež na 2. mieste bola v celoročnom vyhodnotení SP. V rovnakej kategórii sa Simonka Šimašková umiestnila na 6. mieste a v celoročnom SP osadila 4. priečku.

V kategórii starších žiačok “B” stála na 2. stupienku 2x Kristínka Bartalová a to na MSR a aj v celoročnom SP.

V kategórii mladších žiačok “B” si titul Majsterky Slovenska vybojovala Vivien Kállay a rovnako zvíťazila aj v SP za rok 2017. Striebornú medailu získala Bianka Vrabková a 2. miesto obsadila aj v SP. Viki Vavrová skončila na 5. mieste a v SP obsadila rovnako 5. miesto. Miška Deáková sa umiestnila na 7. mieste a v SP stála na bronzovom stupienku.

Dievčatám a trénerom patrí obrovské poďakovanie za ich celoročnú prácu. Dievčatá sa teraz, pod vedením svojich trénerov, môžu s chuťou pustiť do nácviku nových cvičebných tvarov, pričom trénerom prajeme pevné nervy a dievčatám veľa  zábavy.

N. Miklošová



Komentovať článok