Úspechy našich gymnastov na slovenskom pohári v Košiciach

Na podujatí 4. kola slovenského pohára mužov v Košiciach, ktoré sa uskutočnilo 4.11.2017 mal zastúpenie aj náš klub. Naši chlapci boli veľmi usilovní a predviedli krásne výkony, čomu zodpovedajú aj ich umiestnenia.
V najmladších žiakoch ročník 2008 sa predviedol náš pretekár Jakub Urbanovič, ktorý obsadil 2. miesto. V ročníku 2009 sa predstavili Piasecký Damián, ktorý obsadil 1. miesto, Šimášek Jakub, ktorý obsadil 3. miesto a Sládek Matúš, ktorý obsadil 6. miesto.
V mladších žiakoch v ročníku 2006 sa s obrovským náskokom a aj celkovým víťazom stal Piasecký Samuel. V ročníku 2007 sa na 4. mieste umiestnil Donoval Adam, ktorý v celkovom hodnotení skončil na 9. mieste a na 6. mieste sa umiestnil Sládek Lukáš, ktorý v celkovom hodnotení skončil na 12. mieste. V ročníku 2008 zvíťazil Rzounek Teo a v celkovom hodnotení obsadil 6. miesto, na 2. mieste skončil Stračina Sebastian a v celkovom hodnotení obsadil 8. miesto. V súťaži družstiev naši gymnasti TJ Slávia UK BA 1 obsadili 1. miesto v zložení Piasecký Samuel a Rzounek Teo a TJ Slávia UK BA 2 sa umiestnili na 4. mieste v zložení Stračina Sebastian, Donoval Adam a Sládek Lukáš.
V starších žiakoch “A” sa víťazom stal Matej Nemčovič.
V kategórii starších žiakov B a juniorov náš klub Slávia UK Bratislava nemal zastúpenie.

Musím pochváliť organizáciu pretekov, ktorých priebeh bol absolútne bezproblémový, plynulý a rýchly.

Našich gymnastov, trénerov a rozhodcov, ktorým patrí veľká vďaka za trávenie toľkého času ťažkou drinou v gymnastických telocvičniach, čaká ešte jedno vrcholné podujatie a to Majstrovstvá Slovenskej Republiky, ktoré sa uskutoční 9.12. v Šamoríne.

Na záver prajem všetkým chlapcom a športovej gymnastike veľa zdaru a prosím trénerov, rozhodcov a funkcionárov, aby preukazovali športovej gymnastike toľko rešpektu a vážnosti, koľko si zaslúži.

S. Michňák



Komentovať článok