Kvalitné preteky, kvalitné výkony našich reprezentantiek

20. mája 2017 sa naše dievčatá zúčastnili medzinárodných pretekov “ZELENÁ JAMA OPEN” v Slovinskej Ljubljane. 66 dievčat z 8 štátov tvorilo 22 družstiev a naša juniorská reprezentantka, Karolína Takáčová, bola členkou víťazného slovenského reprezentačného družstva. Druhé slovenské repre - družstvo obsadilo 4. miesto a jeho členkou bola naša žiacka reprezentantka – Lucia Simonidesová. Zastúpené boli aj ďalšie 3 dievčatá z nášho klubu (Adela Balcová, Andrea  Švecová a Simona Šimašková), ktoré boli na takto kvalitne zastúpenej súťaži po 1.x a ako družstvo obsadili pekné 15.miesto.
V súťaži jednotlivkýň skončili dievčatá v kvalitnej konkurencii na nasledovných miestach: 4. Takáčová, 6. Simonidesová, 31. Balcová, 49. Švecová a 62.Šimašková.
Karolína Takáčová, spoločne s ďalšími 2 slovenskými reprezentantkami súčasne splnili limit družstva na Európsky OH festival mládeže, ktorý sa bude konať v júli, v maďarskom Gyori . Karolínku však predtým ešte čakajú Medzinárodné Majstrovstvá Slovenska, ktoré budú 3. 6. 2017 v Trnave.

Všetkým dievčatám k dosiahnutým výsledkom srdečne gratulujeme a želáme im veľa optimizmu do ďalších tréningov.

N. Miklošová

Foto: P. Simonides



Komentovať článok