Tibor Letko, kandidát na post prezidenta SGF

Vážení členovia Valného zhromaždenia Slovenskej gymnastickej federácie,
dovoľte, aby som sa Vám predstavil.
Moje meno je Tibor Letko a budem sa uchádzať o post prezidenta  Slovenskej gymnastickej federácie na nastávajúce štyri roky.
Som absolvent športového gymnázia v Bratislave, ukončil som Fakultu telesnej výchovy a športu Univerzity Komenského  ako diplomovaný tréner športovej gymnastiky.  Bol som  reprezentant ČSSR. Roky úspešne podnikám a v roku 2011 som sa  postavil na čelo tímu, ktorý vybudoval Gymnastické centrum. Za mesiac premyslenej a dobre zorganizovanej práce sa nám spoločne s nadšeným kolektívom podarilo vytvoriť  špecializovanú gymnastickú telocvičňu, ktorá nesie meno našej najúspešnejšej športovej gymnastky Mariky Krajčírovej Némethovej. Tu sa pripravil náš veľmi úspešný pretekár Samuel Piasecký na OH 2012 do Londýna (11. miesto). Trénujú tu i ďalší naši seniorskí reprezentanti Slávko Michňák a Barbora Mokošová a mnoho ďalších mladých športovcov, ktorí nás úspešne reprezentujú nielen doma, ale i v zahraničí.

img_6188-medium-small.JPG

Rozhodol som sa kandidovať na post  prezidenta  Slovenskej gymnastickej federácie nakoľko sa domnievam, že nastal čas na zmenu smerovania SGF. Svoje predstavy o smerovaní nášho spoločného združenia by som Vám rád predostrel na Valnom zhromaždení  v Trnave dňa 29.04.2017.
Bol by som rád, keby ste si moje nápady a námety vypočuli,  zvážili, či tieto myšlienky prospejú gymnastickým športom na Slovensku a rozhodli sa, či naozaj nastal čas na zmenu.
Ďakujem Vám
Tibor Letko



Komentovať článok