Gymnastické legendy na Vianočnej kapustnici

Na Vianočnej kapustnici bola ako každý rok výborná atmosféra. Stretli sa tréneri, rodičia, funkcionári, všetci ktorí nám pomáhajú počas roku zabezpečiť všetko potrebné, aby sa naši pretekári mohli pripravovať na súťaže.

Tibor Letko, ktorý zastrešuje našu organizáciu po krátkom, veľmi milom privítaní nezabudol pochváliť všetkých, ktorí celý rok “šliapali na plné obrátky”. Okrem iného nezabudol aj pripomenúť: “pri našom vzniku nám zakázali použiť názov nášho občianskeho združenia “Gymnastické Olympijské centrum”, vraj nemáme Olympionikov, a “Olympijské” nemôže používať len tak hoci kto, …. Tak sme ostali pri skromnejšom názve, “Gymnastické centrum”. Musíme konštatovať, že číslo Olympionikov, ktorí sú našimi členmi a pomáhajú nám pri zabezpečení, propagácii, …. a iných činnostiach našej skromnej haly stúplo tento rok už na skvelých 7″.

Marianna Némethová -Krajčírová (OH Tokio 1964, OH Mexiko 1968, OH Mníchov 1972)
Jozef Konečný
(OH Moskva 1980)
Martin Modlitba
(OH Barcelona 1992)
Katarína Prokešová
(OH Atény 2004)
Ivana Kováčová
(OH Peking 2008)
Samuel Piasecký
(OH Londýn 2012)
Barbora Mokošová
(OH Rio 2016)

S takýmto úspechom, toľkými aktívnymi olympionikmi sa nemôže pochváliť žiadny gymnastický klub na Slovensku. Nehovoriac o úspechoch našich členov, úspešných rozhodcov Gabrielovi Vargovi a Lubošovi Rupčíkovi, ktorí nás tiež úspešne reprezentovali na OH. Tak isto máme jediného trénera na Slovensku, ktorý pripravil mužského reprezentanta  a ženskú reprezentantku na OH.



Komentovať článok