Trénerský seminár, Bratislava 08.02.2015

Cez víkend sa v Gymnastickom centre v Bratislave na Wolkrovej konal trénerský seminár, ktorý organizovala SGF, sekcia mužov. Pozvanie na tento seminár prijal uznávaný odborník, bývalý reprezentačný tréner Českej republiky a súčasný reprezentačný tréner Rakúska Mgr. PETER KOUDELA. Obdivuhodná bola aj účasť trénerov zo Slovenska /23 trénerov/, Česka /4 tréneri/ a Rakúska /1 tréner/.
Po úvodnom predstavení predsedom sekcie Mgr. Martin Zvalom sa slova ujal Mgr. Peter Koudela, ktorý neskrýval dojatie, že bol oslovený kamarátmi zo Slovenska a bolo mu veľkou cťou prednášať pred odborníkom Mgr. Jožkom Konečným, od ktorého sa veľa naučil.
Seminár sa niesol v duchu nácviku a zdokonaľovaniu cvičebných tvarov na  všetkých náradiach, ktoré sú limitujúce pre kategóriu starších žiakov a juniorov. Mgr. Peter Koudela si pre všetkých zúčastnených trénerov pripravil aj veľmi kvalitný edukačný materiál, ktorý každý účastník dostal na CD.
Na záver mi dovoľte poďakovať najmä Mgr. Petrovi Koudelovi, ktorý prijal pozvanie a svojimi vedomosťami  a veľmi záživným rozprávaním poskytol množstvo informácii k danej problematike a sekcii mužov SGF, ktorá seminár organizovala. Mgr. Peter Koudela odchádzal síce vyčerpaný, ale veľmi spokojný a sľúbil, že v prípade ďalšieho pozvania veľmi rád príde.

Mgr. Ľuboš Rupčík, PhD.



Komentovať článok