Kontrolné preteky mužov, juniorov, žiakov

V sobotu 16.3.2013 sa v Gymnastickom centre v Bratislave uskutočnili druhé kontrolné preteky mužov, juniorov a žiakov v roku 2013. Po ospravedlnení pretekárov z Banskej Bystrice a Prievidze sa kontrolných pretekov zúčastnil iba pretekári z Slávia UK Bratislava. Kontrolné preteky boli zamerané hlavne na zistenie pripravenosti pred nadchádzajúcimi pretekmi SP, Majstrovstvá Európy a medzinárodné preteky Attila Pinter Cup Innsbruck.
Samuel Piasecký absolvoval celý šesťboj na veľmi dobrej úrovni a dosiahnutým súčtom potvrdil stúpajúcu formu pred ME. Výborne zacvičil zostavu na bradlách a akrobacii, rezervy sú ešte na koni a hrazde.
Slavomír Michňák predviedol slušný výkon. Výborne zacvičil svoju náročnú zostavu na koni, predviedol veľmi slušné kruhy a hrazdu, no bradlá mu vôbec nevyšli.
Samuel Potančok cvičil celý viacboj pre pretrvávajúce bolesti chrbta skoro po ročnej pauze. Ešte je čo vylepšovať, najme na prostných a hrazde, no zostava na koni s držadlami a bradlách je na veľmi slušnej úrovni.
Igor Takáč sa k forme, ktorú mal koncom roku 2012 ešte len dostáva, no kruhy, hrazdu a bradlá zacvičil výborne. Veľké rezervy má ešte najmä na prostných a preskoku.
Michal Zubrík, Simon Bohunický, starší žiaci predviedli svoje zostavy aj s novými cvičebnými tvarmi, ktoré treba ešte zdokonaliť, stabilizovať.
Úroveň pretekov hodnotím veľmi kladne. Všetci pretekári predviedli svoje zostavy v štandardných podmienkach (tvrdé doskoky), jedine preskok sa skákal do molitanovej jamy na štandardné doskokové žinenky.

S pozdravom L. Rupčík
Výsledky: vysledky-kp-ba-1632013.xls



Komentovať článok