Gymnasti z TJ Slávia UK BA veľmi úspešne na Majstrovstvách SR

V sobotu dňa 16. novembra 2012 sa uskutočnili Majstrovstvá SR v gymnastickej hale v Košiciach. Všetci gymnasti, ktorí sa pripravujú v novovzniknutej gymnastickej hale (Gymnastické centrum Mariky Krajčírovej Némethovej) si po skvelých výkonoch domov priniesli množstvo titulov, no aj splnené limity na ME a EYOF 2013 (Európsky olympijsky festival mládeže).

Samuel Šebesta zvíťazil v kategórii starší žiaci “B”, Jakub Vaško bol najlepší v kategórii starší žiaci “A”, v rovnakej kategórii skončil na peknom 3. mieste Simon Bohunický a na 4. mieste Michal Zubrík.

V juniorskej kategórii obhájil svoje víťazstvo z minulého roku Ivan Vargovský, na 2. mieste po výbornom výkone skončil mladučký Igor Takáč a 3. miesto získal Michal Kiss. Samuel Potančok pre zranenie štartoval len na koni na šírku, kde získal 3. miesto.

V seniorskej kategórii pri neúčasti Samuela Piaseckého vo viacboji (ten mal dlhšiu tréningovú absenciu pre povinnosti zamestnávateľa z VŠC Dukla BB a preto štartoval len na hrazde) obhájil po bezchybnom výkone titul Majstra Slovenska Slavomír Michňák.

Naši pretekári získali okrem množstva “Titulov Majstra Slovenska pre rok 2012″ na jednotlivých náradiach aj splnenie limitov pre účasť na vrcholných podujatiach, ktoré ich čakajú v roku 2013. S. Michňák ziskom 82,70 vo viacboji (aj na  3x náradiach) splnil limit SGF pre účasť na ME 2013 a ešte mladučký junior Igor Takáč splnil limit SGF pre účasť na pretekoch EYOF 2013.

Za rozhodcovskými stolíkmi nás reprezentovali G. Varga, L. Rupčík, P. Mikuš a R. Skirkanič.

Pretekári a tréneri, srdečne Vám GRATULUJEME a prajeme veľa síl do nastávajúcej tvrdej prípravy.
S pozdravom
Martin Zvalo

Výsledky:  m-sr-kosice.xls



Komentovať článok