II. kolo Slovenského pohára, Banská Bystrica

V sobotu, dňa 12.mája 2012. sa v zrenovovanej športovej hale UMB v Banskej Bystrici uskutočnilo už druhé kolo Slovenského pohára žiakov.

Gymnasti z TJ Slávia UK Bratislava sa predstavili už tradične vo viacerých vekových a výkonnostných kategóriách.

V kategórii mladší žiaci „B“ sa na 2. mieste umiestnil Boris Petrašovič. Na 3. mieste sa umiestnil Jakub Kliment a na 9. mieste Marián Šín. Ako družstvo v zložení Boris Petrašovič, Jakub Kliment a Marián Šín skončili na peknom 2. mieste.

Kategóriu starší žiaci „B“ suverénne vyhral Simon Bohunický pred oddielovým kolegom Michalom Zubríkom. V tejto kategórii sa opäť predstavil aj Samuel Šebesta, ktorý sa umiestnil na 7. mieste. Ako družstvo skončili tak ako v Prievidzi na 1. mieste.

V kategórii starší žiaci “A“ si najlepšie počínal Jakub Vaško, ktorý vyhral aj druhé kolo Slovenského pohára.

V kategórii juniorov vyhral Michal Kiss, ktorý po veľmi peknom výkone dosiahol svoje osobné gymnastické maximum76,05 bodu. Druhý skončil po stále zlepšujúcom výkone v tejto sezóne Igor Takáč.

Opäť patrí veľká vďaka úžasným rodičom, ktorí prišli podporiť a povzbudiť svoje deti. Veľmi pekne ďakujeme p. Janke Šínovej za zabezpečenie pretekárskych dresov pre našich najmladších pretekárov.

Ľuboš Rupčík

vysledky_bb.xls



Komentovať článok